Home » Onze merken » Merk Lauren Design

Merk Lauren Design

"Lauren Design" is een Poolse firma die gespecialiseerd is in producten voor huisdieren.

Het comfort van onze viervoeters is bijzonder belangrijk voor "Lauren Design", fabrikant van diverse accessoires. Ze streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat hun producten niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze viervoeters, maar ook aan die van hun eigenaren.

Lauren Design produceert bedden voor honden en katten, maar ook speelgoed, trainingstassen, bedden, vensterbank-bedden en riemen, halsbanden, dierenschalen en hangmatten voor knaagdieren.

Het comfort van het dier staat bij "Lauren Design" hoog in het vaandel, maar natuurlijk zorgen we er ook voor dat we het de mens ook bekoren door de producten ​​decoratief te maken.

"Lauren Design" is niet alleen fabrikant van dierbenodigdheden, ze zijn ook zelf eigenaren van huisdieren.

Juist daarom weten ze precies welke kwaliteiten elk speeltje of bed moet hebben.

En ze weten ook hoe moeilijk het is om producten die onze huisdieren gebruiken schoon te houden en dat het belangrijk is dat het materiaal lang meegaat.

Viervoeters zijn zeer veeleisende klanten die al het speelgoed en alle bedden die ze krijgen aan een zeer uitgebreide duurtest onderwerpen.

Daarom zijn onze producten gemaakt op basis van observaties en onze eigen ervaring.

Voor de vervaardiging van de "Lauren Design" producten worden zeer hoogwaardige en duurzame materialen met een hoge slijtvastheid gebruikt. Bovendien zijn alle elementen heel gemakkelijk schoon te maken.